Червоний борщ з пампушками, банош зі шкварками та бринзою, свинна рулька, бограч, мікси справжнього українського сала, домашньої ковбаски, деруни з грибами, вареники з вишнями, картоплею, сиром і шпинатом, індичкою та білими грибами, великий асортимент мангал-меню, галицький сирник та багато інших національних страв української кухні можна спробувати в ресторані «Колиба» у Жмеринці по вулиці Барляєва, 9 у мікрорайоні «Сектор».
Тел. 097-905-00-79.
Затишна атмосфера із автентичним українським побутом, вишитими рушниками, колекційним посудом з глини та Петрівського розпису, банкетки із зрубу дерева та стильне оздоблення з натуральної шкіри і металу – заклад здійснив ребрендинг не лише інтер’єру, а й повністю оновив меню.
Страниц 1 с 22